Zimski program


Zima je i zvanično stigla, stoga bi trebalo dobro da se opremimo za najhladnije godišnje doba, te vam iz našeg širokog asortimana, predstavljamo zimski program.

Sneg je zimska čarolija u kojoj najviše uživaju najmlađi, a nama ostaje da svakodnevno čistimo prilaze i trotoare. Za to će vam biti neophodna lopata za sneg, a mi izdvajamo modele koji će vam koristiti:

21663 Lopata univerzalna pvc bez drške CRNA
04269 Lopata univerzalna pvc bez drške ORANŽ
32414 Lopata univerzalna pvc sa ALU drškom ORANŽ
21791 Lopata univerz. pvc bez drške CRNA sa ALU PROFILOM
21798 Lopata univerz. pvc bez drške ORANŽ sa ALU PROFILOM
12365 Lopata aluminijumska bez drške 21215
09368 Lopata crvena Dimartino
32860 Lopata 105, slovenačka
21969 Lopata plastična crna
04509 Lopata za žito i sneg metalna

zimski-program

Mališani najviše uživaju u grudvanju, pravljenju sneška, ali i sankanju! Bilo da vam više odgovaraju, drvene, metalne ili plastične, odaberite prave sanke za svoje najmlađe ukućane.

zimski-program

Ono što je svakom detetu neophodno za igre u snegu jesu tople čizmice koje takođe možete nabaviti kod nas!

zimski-program

Tople čizme sa postavom možete kupiti i za sebe:

05429 Čizma gumena visoka sa postavom
34787 Čizma lovačka HUNTER Tigar
34793 Čizma lovačka niska sa krznom HUNTER S Tigar
31114 Čizma lovačka sa krznom Tigar

Očistitte ili obnovite svoj kućni dimovodni program, u asortimanu SAVACOOP proizvoda pronaći ćete sve što vam je potrebno.

zimski-program

Posebno izdvajamo hepo kocke, kojima ćete svakodnevno jednostavno naložiti vatru u svojim pećima. Hepo kocke za potpalu su lake za upotrebu, pale drvo, ugalj i ostalo. Praktične su i ekonomične. Svaka kocka ostaje upaljena živim plamenom oko 10 minuta.

zimski-program

Dolaskom zime važno je na vreme zaštititi biljke u bašti i staklenicima od posledica niskih temperatura. Dovoljan je jedan mraz pa da osetljivo začinsko bilje ili povrće bude trajno uništeno, što je čest slučaj u područjima s kontinentalnom klimom. Mrazovi se javljaju pri temperaturama koje su neprekidno ispod tačke smrzavanja, a oštećenje može nastatati na nadzemnom i podzemnom delu biljke.

Mlade biljke osetljivije su i lakše nastradaju, a oštećenja od mraza mogu se uočiti kao žuto-bele mrlje na mladom lišću koje će na kraju istruliti i otpasti. Pad temperature ispod nule u zimsko doba normalna je pojava i postoji više načina kako zaštititi biljke bilo da su u bašti ili stakleniku. Ovog puta preporučujemo agril folije i termotepihe.

Agril folija se koristi za zaštitu biljaka od niskih temperatura na otvorenom polju i u plastenicima. Ima svojstvo da propušta vlagu, te je moguće zalivanje na površinama pod agril folijom. Folija omogućava dobru cirkulaciju vazduha i odličnu propustljivost svetlosti. Zbog svoje izdržljive strukture agril folija se može koristiti po nekoliko godina.

zimski-program

I na kraju se postarajte da vam mašine i prevozna sredstva ispravno rade: Vozilima je neophodan antifriz!

zimski-program

32171 Antifriz G12 za aluminijumske hladnjake:
Koncentrovana rashladna tečnost, namenjena najnovijoj generaciji motornih vozila, sa rashladnim sistemima proizvedenim na bazi aluminijuma i lakih metala, koja se pre upotrebe mora razblažiti vodom. Obezbeđuje maksimalnu moguću zaštitu od smrzavanja zimi. Pruža poboljšanu zaštitu od korozije svih metalnih i aluminijumskih delova, spojnica, creva i plastičnih delova hladnjaka. Sprečava stvaranje pene i pojavu naslaga kamenca. Garantuje poboljšani prenos toplote, što obezbeđuje posebnu fleksibilnost motora i maksimalnu pouzdanost korisnicima.

03340 Antifriz -40*C:
Rashladna tečnost, proizvedena na osnovi Monoetilenglikola (MEG) i odgovarajućih aditiva, pripremljena za direktnu upotrebu, ne smrzavaju do -40oC. Koristi se za zaštitu sistema za hlađenje motora motornih vozila, te u svim ostalim otvorenim i zatvorenim sistemima hlađenja. Štiti od smrzavanja zimi i pregrevanja leti. Obezbeđuje odličnu zaštitu od korozije metalnih i aluminijumskih delova rashladnih sistema. Poseduje odlična termička svojstva i obezbeđuje dugotrajnu zaštitu.

zimski-program

Dočekajte najhladnije dane spremni, nabavite neophodno u SAVACOOP-u!