Enološki program


Nesumnjivo, vino predstavlja najcivilizovanije i najkultivisanije sredstvo za uživanje i svojevrsni kulturni i civilizacijski izazov. Ništa manje vredna, rakija, predstavnica još jedne kulture konzumiranja, u našim krajevima čak i ogledalo domaćinske kuće. Prednost naše rakije u odnosu na svetske rakije je u specifičnoj aromi i punoći ukusa koja se pre svega dobija zahvaljujući kvalitetnom voću i umeću pečenja iste.

Za vas smo na jednom mestu okupili najbolje proizvođače i time vam omogućili da se na jednom mestu opremite vinogradarskom i vinarskom opremom kao i neophodnim enološkim sredstvima.

Proizvodi koje vam predstavljamo primenljivi su kako u vinarskoj proizvodnji tako i u proizvodnji voćnih rakija i sokova.

enoloski-program

Program možete pogledati OVDE.

Pored programa koji vam predstavljamo, izdvajamo i velik izbor alkoholometara, širomera, indikatora vrenja komine kao i propratnih sudova, poput kaca, buradi, inox sudova za odležavanje i čuvanje sertifikovanih za preradu voća. Kako bi finalni proizvod dostigao najviši kvalitet nudimo vam i pretakače, vrenjače, flaše i čepove.