OBAVEŠTENJE

NERADNA SUBOTA 12.08.2017.Poštovani kupci,

Kompanija Savacoop d.o.o neće raditi u subotu 12.08.2017. Molimo Vas da imate u vidu da će se linije distribucije vršiti po izmenjenom rasporedu:

Isporuka linije distrubicije za subotu (Srem, Beograd, Šabac) biće isporučena u petak 11.08. umesto u subotu 12.08. Molimo Vas da robu za isporuku za petak poručite do četvrtka do 14.30h.

Isporuka linije distribucije za petak (Bela Crkva, Kikinda, Vršac) će se odvijati po rasporedu i roba će biti isporučena u petak.

Dok će se isporuka linije distribucije za ponedeljak (kratka, Odžaci, Subotica, Sombor) isporučiti redovno po rasporedu u ponedeljak, ali porudžbine će se primati do petka 11.08. do 14.30h. Imajte u vidu da je subota 12.08. neradna i tad nećete moći da poručite robu za ponedeljak.

Takođe i kupci koji budu želeli robu lično da preuzmu u našem magacinu u subotu, neće biti u mogućnosti, pošto magacin neće raditi.

S` obzirom da će se isporuka robe vršiti po izmenjenom rasporedu, molimo Vas da na vreme poručite dovolje količine robe i izvršite trebovanje blagovremeno zaključno sa petkom u 14.30h. Razvoz robe od ponedeljka 14.08. vrši se po redovnom rasporedu linija distribucija.


savacoop-logo