Novo u ponudi: Pan Magnum gel za suzbijanje bubašvaba u zatvorenom prostoru


PAN MAGNUM GEL je biocidni proizvod u obliku gela za opštu i profesionalnu upotrebu namenjen suzbijanju crnih i smeđih bubašvaba (bubarusi) u zatvorenom prostoru. Primenjuje se u stambenim objektima (uključujući i kuhinjske prostorije), zdravstvenim ustanovama (bolnice, domovi zdravlja, ambulante), prostorijama za obradu i skladištenje hrane, restoranima, kuhinjama i menzama, magacinima, skladištima, maloprodajnim objektima, poslovnim prostorima, javnim objektima - hotelima, prodavnicama, fabrikama, radionicama, javnim sredstvima transporta.

Uputstvo za upotrebu: Gel nanositi na mestima gde se otkrivaju bubašvabe, putevima kretanja i staništima bubašvaba (naročito na spojevima između zidova i podova, u pukotinama i šupljinama, između nameštaja, kućnih uređaja, a posebno iza frižidera, šporeta i ostalih kuhinjskih elemenata, kao i oko vodovodnih i kanalizacionih instalacija. Najbolje rezultate tretman će dati ukoliko se tretirana mesta pre nanošenja gela dobro očiste, uz posebno obraćanje pažnje na uklanjanje mogućih izvora hrane.

pan-magnum

Šifra proizvoda: 36581

Gel se primenjuje istiskivanjem malih tački gela iz šprica u infestiranom prostoru. Ne nanositi gel na mesta gde može biti pokvašen, ispran, ili fizički uklonjen prilikom redovnog čišćenja prostora.

Ukoliko gel dospe na neželjene površine, temeljno ga obrisati vlažnim papirnim ubrusom, koji se zatim može baciti u kantu za smeće. Ne aplicirati gel na površine koje dolaze u kontakt sa hranom i pićem - npr. radnim elementima u kuhinjama, sudoperama i sl.

Ukoliko postoji potreba, tretman se ponavlja u intervalima od 14 dana. Ne nanositi druge insekticidne preparate ili repelente na mesta gde je izvršen tretman gelom! Nakon upotrebe gela, oprati ruke.