Ford


FORD AGREGATI, MOTORNE PUMPE I PUROMAT

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo agregate, motorne pumpe za vodu i motorni uređaj za pranje pod pritiskom, svetski poznatog brenda FORD. Kako u svakodnevnom životu imamo velik broj zahteva koje primamo i koje upućujemo, jasno je da skoro svaka interakcija sa ljudima ili proizvodima nosi sa sobom neki kvalitet.

FORD širom sveta predstavlja upravo sinonim za kvalitet; ulaže u razvoj i testiranje svojih proizvoda, te će kupovina ovih motora osigurati zadovoljstvo potrošača i dugogodišnje ulaganje, koje će vam se potpuno isplatiti.

AGREGATI FG3050P i FG4650P

Ovaj agregat je motorni obrtni prenosivi generator koji radi na principu naizmenične struje. Dizajniran da snabdeva električnu snagu za rukovanje uređajima, alatima, opremom za kampovanje, osvetljenjem ili da služi kao dodatni izvor struje tokom nestanka električne energije.

““ford””
Šifre proizvoda: 35231 i 35232

MOTORNI UREĐAJ ZA PRANJE POD PRITISKOM FPWG2700H-J- EU

Ovaj profesionalni i hobi sistem koristi motor od 180 kubika, radi pod pritiskom od 186 bar-a, ima punjene gume, 7.5m visoko crevo i lako ugradive mlaznice.

““ford””
Šifra proizvoda: 35233

MOTORNE PUMPE FX20E I FPX30E

Ova motorna pumpa može da se koristi u razne svrhe i dizajnirana je da pumpa vodu i ne korozivne tečnosti. Najčešća upotreba je u navodnjavanju, pražnjenju bazena, bara, septičkih jama, na gradilištima, prilikom poplava itd.

““ford””
Šifre proizvoda: 35235 i 35237